Balrađ govori Ragavu da će osloboditi Rađiva ako mu donese novac!

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (47. ep.) 10.01.2017. – Balrađ govori Ragavu da će osloboditi Rađiva ako mu donese novac!

By  | 

Balrađ govori Ragavu da će osloboditi Rađiva ako mu donese novac!

Epizoda počinje sa Ragavom koji pita slugu da dekoriše. On vidi ruže i misli o Neni. Ruka mu se povredi trnjem. Sanđana vidi to i govori da zato ne voli ruže. Izgledaju dobro a uvek povrede, misli da njemu neko nedostaje, da li mu nedostaje ona? On negira, nije tako. Ona ga pita da ne laže: “Nadam se da je ne voliš. Osećala sam da samo mene voliš. Ne osećaj se loše. Ne volim te i udajem se za Vira. Želim da brineš o svom srcu. Nena nije tvoj tip devojke, ona je obrazovana. Njeno venčanje sa tobom je bilo prisilno. Ti si sluga ove kuće, zar ne?” Ragav pita da li je završila. Ona potvrdi i odlazi. Dadi dolazi do Ragava. Govori da želi da se Nena vrati u tu kuću: “Odlučila sam to. Želim da se Nena vrati za Virovo venčanje. Uradi to.” On odlazi. Dadi priča sa slikom svog muža i nazove to izgovorom, želi da ujedini Ragava i Nenu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ragav odlazi da priča sa Nenom. Veli da je došao pričati. Aša pita Ragava da uđe unutra. On ulazi. Nena pita u čemu je stvar. Aša pita Nenu da vidi bebu. Ona ode. Aša kašlje. Ragav se brine o njoj. Donosi vodu i vidi da Nena isto donosi vodu. Nena pita Ašu da sedne sa bebom. Ona ode. Nena pita Ragava kakav posao ima. Ragav: “Nisam imao prava pre ali sam došao da te zamolim da se vratiš kući.” Nena se nasmeje: “Zašto si došao da me vodiš kući? Šta se dešava?” Pita zašto da pođe sa njim. On govori da je ne zove zauvek, pitanje je nedelju dana. Ona je šokirana. On doda kako se Vir i Sanđana venčavaju, Dadi želi da se ona vrati. Nena: “Naravno. Nisi ti želeo da dođem. Došao si jer je tvoja porodica želela. Možeš uraditi bilo šta za njih.”

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  38 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site