Ragav pita Nenu da potpiše papire za razvod i bude srećna sa Amitom!

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (62. ep.) 31.01.2017. – Ragav pita Nenu da potpiše papire za razvod i bude srećna sa Amitom!

By  | 

Ragav pita Nenu da potpiše papire za razvod i bude srećna sa Amitom!

Epizoda počinje sa Nenom koja pita Dadi da dođe. Dadi veli da je otvorila oči, neka ona dođe kući a ona (Dadi) ide negde drugde. Doćiće kasnije. Nena pita da li je dobro. Dadi veli da ne brine, šofer i auto su tu. Ona odlazi.

Ragav se vidi sa Amitom na aerodromu. On veli da je rezervisao karte za Virov i Sanđanin medeni mesec. Ragav ga vidi i pita da li su se pre videli. On veli da je moguće, indijska zajednica je mala. Hazel dolazi tu i baca papire za razvod, govori da je prevario Nenu a sada je isto uradio njoj.  Brak je gotov. Ragav se priseti Amita. Hazel ga grdi i ode. Amit je tužan: “Žao mi je. Morao si ovo da vidiš. Predpostavljam da patim zbog svojih dela. Karma je došla da mi naplati. Slomio sam Nenino srce.” Ragav pita da li je to njegova bivša… Amit klimne glavom i veli da će uskoro biti bivša. Nakon venčanja, shvatio je da je napravio najveću grešku u životu. Hazel je cenila njegov novac više od emocija. Prisetio se Neninih reči, govorila je da ljubav nije luksuz. Ragav se priseti Nene.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *