Dadi je prepisala svu imovinu Ragavu, Balrađ pali testament!

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (63. ep.) 1.02.2017. – Dadi je prepisala svu imovinu Ragavu, Balrađ pali testament!

By  | 

Dadi plače, kaže kako je mislila da je oni bar poštuju ako je već ne vole. Bila je u zabludi, svi oni misle tako loše o njoj. Od tog trenutka ih oslobađa sve, niko više neće imati nikakve veze sa prezimenom Mehta. Biće oslobođeni tog prezimena, slave i novca. Mislila je da su povezani krvnim vezama. Čudno je to, krvne veze su obmanule i nju i njenog Ragava, koji nije njena porodica, ali ju je podržao kao rođeni sin. Suda je upita zašto sad pominje tog slugu. Dadi odvrati da je on anđeo, nije sluga. On je novi vlasnik Mehta carstva. Prepisala je na njegovo ime svu imovinu. Svi se zgranu. Balrađ je pita kakva je to glupost, šta hoće ona. Dadi izjavi da je to već uradila. Svi su oni sada slobodni, srećan im Dan nezavisnosti.

Nena pita Ragava šta dobija time što je povređuje. Zna ona da on nju ne voli. Zar misli da ne zaslužuje ljubav? Ragav joj kaže da nije tako. Zapravo, oseća da će je neko jako voleti. Kad izađe iz sudnice sama i slobodna neko će je videti i postati njeno rame za utehu. Sreća će doći u njen život. Daje joj šansu da živi život onako kako ona želi, ona to zaslužuje. Nena se izlane kako ona zaslužuje njega. Ragav se iznenadi. Nena se malo ispravi pa ponovi da zaslužuje…. ma, ne zna on šta ona zaslužuje. Zaslužuje poštovanje u toj vezi, životnog partnera koji će joj dati da ona sama bira, koji će joj dati jednakost. Potom pomisli u sebi kako bi volela da mu može reći da zaslužuje njega, volela bi njega da dobije, ali istina se neće promeniti. Ragav u sebi razmišlja kako mu se učinilo da je Nena rekla da zaslužuje njega. Ide „Kal ho na ho“. Nena potom uzme papire za razvod i složi se – ako on misli da je to kraj njihove veze, onda u redu, potpisaće i okončati njihov brak zauvek. Kreće „Tere naam“. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site