Pandej daje lekove Neni kako bi ih dostavila kod Dadi!

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (81. ep.) 27.02.2017. – Pandej daje lekove Neni kako bi ih dostavila kod Dadi!

By  | 

Pandej daje lekove Neni kako bi ih dostavila kod Dadi!

Epizoda počinje sa Ragavom koji pita Pandeja da plati za Šarminu decu jer ga je on poslao u zatvor. On je kažnjen ali ne treba kažnjavati i njegovu decu. Nena vidi Ragavovu sliku i misli o njemu. Priča sa svojim detetom. Govori da je kod nje sve pogrešno, kada je došlo dete oni su se odaljili. Plače. Ragav sedi pored Dadi i pita se šta je to postao. Prisetio se Nenine prevare i toga da je trudna. Bio je prava budala. Mislio je da ga Nena voli ali je sve bilo laž. Nena priča kako je izgubila ljubav i sada se toliko promenio da ne može da ga prepozna. Udaljili su se. Uradila je sve to jer je želela da on postane uspešan ali sada ga mrzi. Ragav govori da mrzi nju. Postala je trudna kada je bila sa njim i to sa nekim drugim. Trebala je poštovati njihovu vezu a ona ga je izigrala. Govori da će ubiti čoveka ko mu je ukrao Nneu. Onda se smiri i i govori da ne treba to da radi. Nije ga briga za Nenu i njenu sreću. Znao je da je ne zaslužuje. Nena se pita zašto ga toliko voli. Plače.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ujutru, Nena se sprema za posao. Pije mleko. Sudari se sa Dilrađ. Izvini se, doneće nova jaja. Ona dobije Pandejov potpis i potvrdi da dolazi. Trči da povraća. Dilrađ čisti pod i govori da joj donosi gubitak. Nena govori da je u žurbi. Nema vremena da se presvuče. Stavlja parfem i odlazi. Merina tabla je stavljena u kancelariji. Pandej pita kada će završiti. Čovek govori da imaju još posla. Nena dolazi i proverava stvari.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site