Harđit saznaje da je Nena surogat majka i odlazi kod nje!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (98. ep.) 22.03.2017. – Harđit saznaje da je Nena surogat majka i odlazi kod nje!

By  | 

Harđit saznaje da je Nena surogat majka i odlazi kod nje!

Epizoda počinje sa Ragavom koji priča sa Netom. On pita da li je njegova žena imala sonografski snimak. On potvrdi, išli su četiri puta. Ragav: “Dobro. Možeš reći o bebi u izveštaju.” Pokazuje Nenin sonografski snimak i pita šta vidi u njemu. Net: “Bebu.” Ragav: “Da li zaista vidiš? To je izveštaj žene mog prijatelja. On nije video bebu.” Net mu pokazuje bebu. Govori da je to snimak iz 2-3 meseca. On ode. Ragav govori da je ista Nena.

Kurana pita doktora kako je mogao tajno da ide sa Ahanom. On govori da je surogatstvo ilegalno u Austriji. Ahana je došla sa indijkom. Kurana pita gde je ta žena, želi da zna o njoj. Doktor veli da je otišla u Indiji, ne može dati informacije o njoj. Kurana ga grdi i pita kako je mogao da sarađuje sa njom. Neka nađe detalje. Njegova žena ga je prevarila, ta žena je Ahanina surogat, zna da je to ilegalno. Neka se priseti da za to može da mu se oduzme licenca, neka mu da informacije.

Harđit dolazi da vidi Nenu. Dilrađ se šali. Pita Harđit da ide. Ona ulazi u kuću. Dilrađ pita ko je ona. Harđit izjavi da je došla da vidi Zinu. Zinu pita šta se desilo. Harđit plaši Zinu i pita je da lepo odgovori: “Moj sin je u zatvoru zbog tebe. Povuci izjavu i uzmi novac. Glumila si zbog novca.” Nena dolazi i pita da li samo to zna o siromašnim ljudima.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno