Pinjara Khubsurti Ka – 100. epizoda - Majura ima amneziju!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 100. epizoda – Majura ima amneziju!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 100. epizoda – Majura ima amneziju!
Prevod: Maja 😊
Bali javlja Manđiri da je Majura u bolnici neka druga devojka. Manđiri izgrdi Aširvariju što ne pokušava da zavede Omkara kao supruga. Na igralištu, Majura se hvali da je pobedila. Neki dečko je pita zašto se raduje kad njena slika kao pobednice nikada neće biti objavljena. Majura se ponosi svojim licem i odvraća da lepota dolazi iznutra, a onaj ko se protivi njenom ožiljku ima probleme s vidom. Omkar ode iz bolnice tužno i pomisli kako će pronaći Majuru jednog dana. On veruje da će ona uskoro biti s njim. Majura pomogne momku da postavi ploču s imenom “Omkar”. Ona nastavlja da hoda ulicom, a Omkar ulazi u kola i odlazi odatle držeći u ruci njenu maramu. On zamišlja Majuru u kolima i govori joj da će je tražiti sve dok je ne nađe, pošto je ona oduvek njegova jedina ljubav. Majura hoda ulicom i skakuće sva srećna, pa dotrčava do roditelja. Omkar razmišlja da poseti hram i da se pomoli Bogu da se spoji sa svojom Majurom. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site