Pinjara Khubsurti Ka – 101. epizoda – Majura se onesvesti!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 101. epizoda – Majura se onesvesti!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 101. epizoda – Majura se onesvesti!
Nil se ponudi da poveze Omkara. Omkar pristane. Pita se kada će se Majura vratiti.
Majurina drugarica, Niša, zove Majuru da pođe sa njom na svečanost povodom Sankranti festivala i pominje joj da će tu doći i kralj mermera.
Aširvarija gleda svoje selfi slike i shvata da se u pozadini vidi devojka koja jako liči na Majuru. To i jeste Majura ali je mutno pa se ne vidi lepo. U njoj se budi sumnja.
Akileš želi da se spale sve stvari koje bi Majuru podsetile na prošlost. Sureka pita šta će biti ako joj se vrati pamćenje. Akileš je rešen da zaštiti svoju ćerku i da ne dozvoli ni po koju cenu da se Omkar vrati u njen život.
Majura i Niša dođu na ceremoniju. Manđiri izađe na binu i izvini se ljudima što njen sin još nije stigao. Dodaje da ga nisu mogli videti uživo, ali mogu videti njegovu sliku. Majura dobije napad panike kad ugleda sliku, kao kroz maglu vidi neke scene iz svoje prošlosti i pada u nesvest. Svi se okupe oko nje. Manđiri zove Aširvariju da zajedno vide šta je sa tom devojkom koja se onesvestila, ipak treba da pokažu da su saosećajne pred ljudima. Međutim, neko im skrene pažnju i za to vreme Majuru odnesu odatle kod doktora. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno