Pinjara Khubsurti Ka – 103. epizoda - Počinje takmičenje!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 103. epizoda – Počinje takmičenje!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 103. epizoda – Počinje takmičenje!
Majurin veo padne na Omkara ali se njih dvoje igrom sudbine ipak ne vide. Omkar se pita čiji je to veo pao na njega. I on i Majura se osećaju čudno. Majura opet ima flešbekove. Zato Niša, Majurina drugarica, ode do Omkara i pita ga može li uzeti veo. Omkar pomisli da je njen i kaže joj da može. Međutim, pita se zašto oseća Majurino prisustvo.
Najavljeno je takmičenje u puštanju zmajeva. Manđiri se obraduje kad napokon ugleda Omkara tu. On prvo ode u hotel da se osveži.
Počinje takmičenje. Majura pušta svog zmaja. Njena porodica i Nil navijaju za nju. Tu dolazi i Omkar. Prilikom najave za Majuru, spiker ne izgovori njeno puno ime već samo prezime. To je zato što je Ašutaš tako naredio. Kaže svojima kako ne želi da Omkar možda u novinama pročita vesti o Majuri i tako je nađe.
Omkar pronađe Majuinog zmaja, ali tu opet dođe njena drugarica Niša da ga uzme.
Majura grdi Nila što je zakasnio na takmičenje a on se pravda da je sve odgledao, od početka do kraja. Ašutoš hvali Nila što je spasio Majuri život i lečio je. Nil odgovori da je on samo doktor, a bitno je pohvaliti i Majurinu snagu volje. Ona je imala jaku želju da živi, a svaka joj čast i što taj ožiljak nosi poput medalje i suočava se sa svetom. Nil potom pođe u bolnicu, a u sebi pomisli kako je Omkaru govorio baš o Majuri.
Omkar se zajedno sa ministrom pojavi na proglašenju pobednika u puštanju zmajeva. On je taj koji treba da dodeli nagradu. Majura se opet oseti čudno. Kraj epizode

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno