Pinjara Khubsurti Ka – 107. epizoda – Omkar pronađe Majuru!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 107. epizoda – Omkar pronađe Majuru!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 107. epizoda – Omkar pronađe Majuru!
Prevod: Maja 🙂
Omkar vozi prema železničkoj stanici i ponavlja sebi da neće dopustiti da ponovo izgubi Majuru. Majura čeka voz i oseća se čudno, ponovo je hvata nelagoda i vrtoglavica. Omkar pokazuje slike Majure i njene porodice na šalteru. Osoba sa šaltera mu govori da su oni kupili karte i da njihov voz odlazi za 2min. On se zajapuri i trči prema peronu. Neki prolaznik ga obaveštava da je voz već otišao sa stanice. Predlaže mu da uzme taksi do njihove stanice koja je udaljena 10min odatle. On otrči do svojih kola. Majura je pala u nesvest i svi su se okupili oko nje, a Omkar ne uspeva da je ugleda zbog gužve.
Kod kuće, Manđiri govori Aišvariji da njen muž juri ovamo i onamo da sazna o svojoj pokojnoj supruzi dok ova priča da se preseli kod majke. Posavetuje je da zavede Omkara i da mu se približi po svaku cenu. Aširvarija kaže da će se vratiti kad se Omkar bude vratio. Zasad, ode.
Napolju, Omkar vozi ka narednoj stanici. Njegovo vozilo se sudari s kamionom i on završi povređen.
S druge strane, Majura je primljena u bolnicu. Neil govori njenoj porodici da će obaviti neka ispitivanja, ali uveren je da joj se ništa neće dogoditi. Nakon što oni odu, Neil šapne Majuri da može da otvori oči. Ona ne otvara oči. On joj kaže da će joj dati onda veliku bocu. Ona se brzo probudi i priznaje mu da je dobro. Nije joj jasno kako je on shvatio njeno pretvaranje. On odgovara da je dobro poznaje i da je razume. Njoj nije jasno kako. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno