Pinjara Khubsurti Ka – 110. epizoda - Aširvarija misli da je Majura mrtva!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 110. epizoda – Aširvarija misli da je Majura mrtva!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 110. epizoda – Aširvarija misli da je Majura mrtva!
Prevod: Maja 🙂
Majura gleda Omkara brižno dok se stara o njegovoj povredi na ruci. Omkar je posmatra zadivljeno. Majura mu nanosi lekovitu mast na ruku i govori da je dobro da je to na vreme stavila da mu ne bi ostao ožiljak na koži. Omkar pogleda ožiljak na njenom licu i prokomentariše da se prava lepota ogleda u ponašanju pojedinca, a ne na licu. Majura okrene svoje lice od njega, a Neil dolazi tu tada i poželi Omkaru brz oporavak. Neil kaže Majuri da će uskoro otac moći da dođe po nju da je odvede iz bolnice. Omkar se iznenadi kako je tako brzo slobodna. Neil mu kaže da će on morati da ostane još neko vreme da bi proverili da li ima povrede. Majura se pozdravlja s njim i odlazi.
U Majurinoj kući, Aširvarija uleti u njenu sobu i ugleda vence preko Majurine slike (što označava da je osoba pokojna) i nasmeje se. Laknulo joj je. Sureka je izgrdi šta radi tu. Podseća je da im je ona već otela kćer zajedno s Omkarom. Dadi je isto izgrdi. Aišvarija ode odatle. Akileš dolazi i govori ovima dvema da je na vreme primetio nju da dolazi, pa je krišom stavio vence preko Majurine slike da bi ovu ubedio da je Majura mrtva i da ih ona ne bi više pratila. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno