Pinjara Khubsurti Ka – 115. epizoda – Nil sazna istinu o Omkaru!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 115. epizoda – Nil sazna istinu o Omkaru!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 115. epizoda – Nil sazna istinu o Omkaru!
Omkar preklinje Akileša za oproštaj i govori mu da se promenio da bi bio dobar za Majuru. Čak i on mrzi starog Omkara. Tog starog Omkara je sahranio, a novi Omkar se rodio. Neka ga kazni, grdi, bije, ali samo neka ga ne odvaja od njegove Majure. Akileš odbija da mu poveruje. Omkar ga moli da mu pruži priliku, ne mora da mu poveruje odmah i da mu oprosti. Ispuniće njen život srećom i neće dozvoliti nijedna suza da joj pođe niz obraz. Tražio ju je i dan i noć jer je verovao da njegova Majura ne može biti daleko od njega.
Nil i dalje leči Majuru.
Akileš preti Omkaru da ga neće poštedeti ako se Majuri nešto dogodi. Tu dođu i Sureka i baka Trivani, pa počnu da kunu Omkara. Omkar i njima objašnjava da se promenio i sklapa ruke pred njima. Akileš mu i dalje ne veruje niti to planira i dodaje da će odvesti Majuru daleko. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site