Pinjara Khubsurti Ka – 118. epizoda - Aširvarija ugleda Majuru sa Omkarem!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 118. epizoda – Aširvarija ugleda Majuru sa Omkarem!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 118. epizoda – Aširvarija ugleda Majuru sa Omkarem!
Prevod: Maja
🙂
Neil izgrdi Majuru što se ne odmara već priča s Omkarom, time pokazuje da ne mari za svoju porodicu koja toliko brine za nju. On je zato odvodi sa sobom i stavlja u kola, dok ih Omkar posmatra tugaljivo.
Aširvarija saznaje da je Majura živa, dok Akileš ispituje kći po čemu je uverena da je Omkar dobar momak. Majura se naljuti i ode odatle. Akileš razmišlja da je Omkar ponovo proganja i služi se istim prljavim igrama. Neil im govori da mu je postavio zabranu prilaska. Dadi veli da ga on ne poznaje dovoljno. Međutim, Neil samouvereno odvrati da ga poznaje.
Kasnije, Omkar je otpušten iz bolnice i prima papirologiju od Neila u vezi toga. Neil mu predlaže da sedne i kaže mu da ne može da podnese dva šoka u istom danu. Omkar ga podseća da mu je ovaj rekao da bi trebalo da ostane tu još jednu sedmicu. Neil mu govori da ode odatle mirno i da ne glumi pobunjenika, inače će biti izbačen prisilno. Stoga zahteva od njega da potpiše papire za otpust iz bolnice. Omkar to uradi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site