Pinjara Khubsurti Ka – 120. epizoda - Majura sazna da je Omkar oženjen!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 120. epizoda – Majura sazna da je Omkar oženjen!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 120. epizoda – Majura sazna da je Omkar oženjen!
Prevod: Maja
🙂
Majura se izvinjava Omkaru što mu je prekinula vezu. Njega zanima šta se dogodilo. Majura izjavljuje da je ljuta i nije u stanju da priča trenutno, ona mu poručuje da prekine vezu. Omkar je uporan da sasluša njenu muku. Majura priznaje da se ništa dobro ne dešava u njenom životu i da bi htela da ode na neko čarobno mesto gde će pronaći mir. Kasnije, ona ode kod Neila i pita ga zašto je pristao da je oženi i da li mu je ona davala neke znakove tog tipa. Ona smatra da mu nije nikako uputila na to da joj se on sviđa; verovala je da on njoj pomaže kao drug i kao lekar, ali ispostavilo se da mu je nešto drugo bilo na pameti. On ćuti. Majura primeti cveće i pita ga zar je mislio da će je time očarati. Ona se razbesni i baci cveće, te vikne da ne želi sve to. Neil je zaustavlja i pita zar je mislila da je on loš momak i da ima prljave misli u vezi nje. On pojašnjava da nije on njoj doneo to cveće već neki pacijent njemu u znak zahvalnosti na uspešnom lečenju, on nastavlja priču kako se nije hteo složiti za brak kad mu je Akileš ponudio. Tražio je od Akileša da prvo pita Majuru i da će se tek onda dogovoriti. On izričito govori da će konačna odluka biti samo njena (Majurina), a on lično nema razloga da je odbije ako ona pristane na brak. Štaviše, ona mu se dopala.
Kod kuće, Akileš govori porodici da je rekao Neilu da otkrije Majuri istinu o Omkaru ako bude nužno. Uveren je da će Majura odbiti Omkara kad otkrije istinu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site