Pinjara Khubsurti Ka – 122. epizoda – Majura zaštiti Omkara!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 122. epizoda – Majura zaštiti Omkara!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 122. epizoda – Majura zaštiti Omkara!
Majurini razgledaju odeću za Majuru, pripremaju se polako za venčanje. Majura se dvoumi, još uvek nije sigurna da je ispravno postupila što je prihvatila da se uda za Nila. Sureka je uverava da se i ona tako osećala pred udaju, ali da sada zna da boljeg čoveka od njenog oca nije mogla dobiti za muža. Majura počne opet dobijati flešbekove iz prošlosti, te pita majku da li joj je već jednom rekla tako nešto. Sureka veli da je rekla Megi kad se ona udavala. Malo kasnije, nasamo, Akileš govori Sureki da će udati Majuru pre nego što se seti svoje prošlosti.
Majura u sobi zatekne Omkara, ali pomisli da je to samo njena uobrazilja. Pita se zašto joj je Omkar stalno na pameti. Međutim, ispostavi se da je Omkar stvarno tu. Majura ga tera da ode odatle. Omkar joj izabere sari i obuče joj ga. Gledaju se zajedno u ogledalu. Omkar joj kaže da će se ona udati za njega. Majura odvrati da neće i tera ga da ode. Sureka i Akileš žele da provere kako je Majura pa joj pokucaju na vrata. Omkar se ne obazire, pita Majuru zašto želi da se uda za Nila. Ona ga opet tera da ode i preti da će otvoriti vrata. Omkar je tera da mu obeća da će se videti, ali Majura odbije. Ona potom otvori vrata, te slaže zabrinute roditelje da je sve u redu i da se presvlačila. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno