Pinjara Khubsurti Ka – 127. epizoda – Majuri se konačno vrati pamćenje!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 127. epizoda – Majuri se konačno vrati pamćenje!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 127. epizoda – Majuri se konačno vrati pamćenje!
Prevod: Maja
🙂
Omkar sprečava Majuru da ode iz hrama i govori da joj želi reći istinu, međutim to nije moguće. On je samo moli da mu veruje i da ga ne ostavlja, on je voli. Majura ga pita koju laž želi da izgovori i da je predstavi kao istinu, ništa mu ne veruje. Omkar je privuče na sebe i odbija da je pusti da ode. Aišvarija dođe tu i pita ga šta to radi. Nil je već dobio njihovu lokaciju jer mu je ona poslala. Omkar je pita kako se usuđuje da dođe tu i naređuje joj da se gubi odatle, on ne želi da sluša njene besmislice. Ona padne. Majura ošamari Omkara i grdi ga što je tako nemilosrdan. Ona pita Aišvariju da li je dobro i nije joj jasno kako neko može na takav način da se ophodi prema svojoj ženi i nerođenom detetu. Omkar joj zapoveda da kaže pravu istinu Majuri. Ova preti da će se ubiti i uzima da se zapali, a Omkar joj hladnokrvno poručuje da to učini; njemu ne bi smetalo. Majura je zgrožena i pita ga da li ima srca uopšte. Omkar joj kaže da je Aišvarija sebična i da neće napraviti sebi ni ožiljak. On odbija da joj dopusti da ga ponovo razdvoji od Majure. Aišvarija laže da ni ne poznaje Majuru, odnosno da ju je upoznala pre samo nekoliko dana. Majura pobesni i vikne na Omkara pitajući ga ko mu daje za pravo da je dovodi u hram da je oženi prisilno. Omkar naziva sebe njenim mužem i izjašnjava se da želi da je ponovo oženi. On objašnjava da je hteo da joj kaže istinu, ali nije mogao uplašen za njeno zdravstveno stanje (kako bi njen mozak to podneo).
Majura ga opominje žustro: “Ne igraj se s mojim osećanjima. Kako je ovo moguće? Lažeš, ja nemam nikakvu vezu s tobom. Tek smo se upoznali pre nekoliko nedelja u bolnici!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno