Pinjara Khubsurti Ka – 132. epizoda – Omkar sazna istinu o Nilu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 132. epizoda – Omkar sazna istinu o Nilu!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 132. epizoda – Omkar sazna istinu o Nilu!
Omkar traži od Nila da shvati da Majura ne može biti njegova, ali se ovaj ne slaže. Svađaju se. Omkar primeti da na njegovom ramenu stoji tetovaža – slovo K.
Aširvarija podvali Majuri i njenima otrovan čaj. Omkar je ugleda ispred Majurine kuće i zatraži joj da se drži dalje od Majure. Akileš, Sureka i Trivani se onesveste od otrova. Majura još nije stigla da popije čaj i šokirana je. Ona i Nil odvoze njene u bolnicu. Oni ugledaju Omkara sa Aširvarijom. Nil koristi priliku da huška Majuru protiv Omkara.
Omkar pozove policiju i oni uhapse Aširvariju. Aširvarija mu se ruga i govori da nije ni svestan šta ga čeka i kakva se igra igra protiv njega. I on i Majura će biti uništeni. Omkar je zbunjen i razmišlja kako mora da vidi Majuru.
Omkar govori Majuri da je sredio da uhapse Aširvariju jer ona stoji iza trovanja. Majura mu ne veruje i tera ga da je ubije već jednom. Dodaje kako joj je Nil lepo rekao da se nikad neće promeniti. Na ivici je nerava i povredi ruku. Nil je pošalje na previjanje, a Omkaru nasamo kaže da Majura ne može postati njegova i da će ga naučiti lekciji nakon što oženi Majuru. Shvatiće sve kad bude potpuno uništen. Omkar se priseti Aširvarijinih reči i zapita se da ona nije mislila na to da je Nil taj koji igra igru protiv njega. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno