Pinjara Khubsurti Ka – 135. epizoda – Omkar i Majura su ponovo zajedno!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 135. epizoda – Omkar i Majura su ponovo zajedno!

By  | 


Kasnije, Omkar pita Majuru da li mu je oprostila, na šta ona odgovori da jeste, svim srcem. Majurini takođe žele da počnu sve ispočetka i spremni su da oproste Omkaru i predaju mu Majuru. Majura govori Omkaru da su njegovi otišli u neki hram da se mole za njegov život, te da će im javiti lepe vesti. Omkar potom dobije poziv od neke Agrime Devi, koja mu kaže da je od Manđiri saznala šta mu se desilo, te da će održati posebnu puđu za njega. Doneće mu specijalan prsten kao zaštitu. Omkar joj kaže da mu to nije potrebno jer sad ima Majjuru koja ga je naterala da shvati da nema veće sile od ljubavi. On želi da je upozna sa Majurom i poziva je u svoju kuću. Agrima se naljuti, ali kaže da će doći.
Majura i Omkar se vraćaju svojoj kući. Majura ima neki osećaj da će se nešto loše desiti, ali je Omkar razuverava. Oni iznova započnu svoj bračni život, romantični su. Kraj epizode

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno