Pinjara Khubsurti Ka – 137. epizoda - Omkar je opsednut bebom!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 137. epizoda – Omkar je opsednut bebom!

By  | 


Omkar zaustavlja Majuru i preklinje je da ne ide, da prvo priča s njim. Majura pita koja je korist od priče kad se raspravljaju oko uroka, kakva je to besmislica. Omkar joj staje na put i ne pušta je. Majura ga gurne i vikne na njega da je pusti. Ona izlazi napolje kad se on saplete o stepenik i padne. Posle, lekar ga pregleda i zaključuje da je dobro da nije imao povredu glave. Manđiri pita Majuru zašto je odlazila kad Omkaru nije dobro. Majura odgovara da neće otići dok se on ne oporavi. Šankar pita zašto su sva ogledala crna. Majura objasni da je to naredba Guruma. Šankar objašnjava sinu da je sujeverje pogrešno i uči ga da usreći Majuru. Omkar ponavlja da veruje Guruma. Manđiri se isto usprotivi i govori mu da je njegova prva dužnost da brine o Majuri, trebalo bi da prvo na nju misli i ne sme raditi nešto što se Majuri ne bi dopalo. Majura se nasmeje pošto ju je svekrva podržala. Omkar se izvinjava Majuri i moli je da zaboravi sve što je izrekao, on ne može živeti bez nje i bebe. Majura odvraća da ni njih dve ne mogu bez njega. Omkar u sebi razmišlja da može preći sve granice za svoje dete i priseća se kako je stavio ulje na stepenice i namerno pao.
Najava: Majura je na video pozivu sa svojom porodicom. Njenoj baki se sloši, Majura brzo ode iz kuće zabrinuta. Omkar dolazi u Majurinu kuću i ispituje Majuru šta radi ovde.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site