Pinjara Khubsurti Ka – 141. epizoda – Majura pristaje na Omkarev uslov!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 141. epizoda – Majura pristaje na Omkarev uslov!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 141. epizoda – Majura pristaje na Omkarev uslov!
Majura ugasi požar i uzme svoju bebu iz inkubatora. Omkar se probudi i optuži je da je ona namerno, u rastrojstvu, podmetnula požar. On je ubeđen da se njegova ćerka nje plaši. Majura je u neverici, pravda se, ali uzalud. Manđiri joj ubrizga nešto i onesvesti je.
Majurina baka izađe napolje i šokira se kad pred vratima, na zemlji, nađe Majuru.
Omkar daje bebi dohranu, ali ona plače i ne prihvata. Doktorka veli da je bebi potrebna majka. Guruma se vraća u kuću, zvala ju je Manđiri. Ona kaže da će odraditi neki obred sad kad je Majura izbačena iz kuće. Ona daje nešto da beba popije. Međutim, ne uspe u svojoj nameri jer Majura dođe tu sa ženama iz neke organizacije i policijom. Ona prospe tu tečnost i kaže da neće dozvoliti da njenom detetu daju svašta. Njenoj bebi je potrebna mama. Omkar odgovori da je beba samo njegova. Manđiri laže da je Majura htela da povredi bebu i da oni ne žele tek tako da joj oduzmu ćerku. Pokazuje im snimak. Majura ih optužuje da lažu. Traži se da doktorka potvrdi ili negira ova događanja. Doktorka slaže da Manđiri govori istinu. Majura je zaprepašćena i zgrožena doktorkinom izjavom, grdi je. Žene iz organizacije su kivne na Majuru i odlaze. Omkar uzima dete natrag, te traži od Majure da ode i da drži podalje svoje lice sa ožiljkom. Majura mu govori da je bolesno to njegovo razmišljanje. Omkar kaže da je mogla lepo da pristane na operaciju. Majura ga moli. Omkar joj kaže da može da ostane u kući, ali pod uslovom da ne ulazi u njegovu sobu. Može boraviti u bebinoj blizini, ali je ne sme dodirivati. Majura je zabezeknuta, ali pristaje. Ona je rešena da zadobije Omkarevo poverenje i odvede bebu sa sobom. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno