Pinjara Khubsurti Ka – 142. i 143. epizoda – Majura je razotkrivena!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 142. i 143. epizoda – Majura je razotkrivena!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 142. epizoda – Majura pristane na operaciju!
Na ceremoniji imenovanja bebe, zapali se zavesa. Majura dotrči tu i uzme Taru u naručje. Manđiri i Omkar opet okrivljuju Majuru za požar. Guruma veli da je za sve to kriv njen ožiljak. Sveštenik traži od Omkara i Manđiri da ne čine greh time što će razdvojiti majku i ćerku. Majura ga pita šta da radi. Sveštenik veli da će poslušati muža i ukloniti taj ožiljak sa lica. Tako će moći da ostane sa svojom ćerkom, a i Omkar neće počiniti greh da ih razdvoji. Omkar tera Majuru da odluči – ili će uloniti taj ožiljak ili će vrata te kuće zauvek biti zatvorena za nju. Majura veli da je spremna, zarad svoje ćerke će se odreći svog samopoštovanja. Ukloniće ožiljak. Manđiri sumnja u njenu odluku.
Omkar odvede Majuru u bolnicu da joj urade operaciju. Ispostavlja se da je doktor Rađev, Majurin prijatelj koji želi da joj pomogne. Majura otkriva da je zapravo razgovarala sa sveštenikom koji je takođe pristao da joj pomogne. Dr Rađev prikrije posebnom tehnikom Majurin ožiljak. On je savetuje da drži lice dalje od vode i toplote.
Omkar je srećan mislivši da je Majura uradila operaciju i dozvoljava joj da bude sa Tarom.
Manđiri poželi dobrodošlicu Majuri. Majura grli bebu. Razmišlja kako će pobeći sa njom.
Omkar zove Majuru da uđe u sobu. Majra zastane, ali na kraju uđe. Omkar joj kaže da su zbog nje izgubili dragocene zajedničke momente. Majura odgovori da je čitav život pred njima i da će napraviti nove uspomene. On joj dodirne lice, oan uzmakne. Omkar je pita šta joj je. Majura vrda. Omkar je zagrli i pita da li je još ljuta. Majura laže da nije i razmišlja kako će sve pasti u vodu ako Omkar prokljuvi njen plan. Kraj 142. epizode
(NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno