Pinjara Khubsurti Ka – 142. i 143. epizoda – Majura je razotkrivena!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 142. i 143. epizoda – Majura je razotkrivena!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 142. epizoda – Majura pristane na operaciju!
Na ceremoniji imenovanja bebe, zapali se zavesa. Majura dotrči tu i uzme Taru u naručje. Manđiri i Omkar opet okrivljuju Majuru za požar. Guruma veli da je za sve to kriv njen ožiljak. Sveštenik traži od Omkara i Manđiri da ne čine greh time što će razdvojiti majku i ćerku. Majura ga pita šta da radi. Sveštenik veli da će poslušati muža i ukloniti taj ožiljak sa lica. Tako će moći da ostane sa svojom ćerkom, a i Omkar neće počiniti greh da ih razdvoji. Omkar tera Majuru da odluči – ili će uloniti taj ožiljak ili će vrata te kuće zauvek biti zatvorena za nju. Majura veli da je spremna, zarad svoje ćerke će se odreći svog samopoštovanja. Ukloniće ožiljak. Manđiri sumnja u njenu odluku.
Omkar odvede Majuru u bolnicu da joj urade operaciju. Ispostavlja se da je doktor Rađev, Majurin prijatelj koji želi da joj pomogne. Majura otkriva da je zapravo razgovarala sa sveštenikom koji je takođe pristao da joj pomogne. Dr Rađev prikrije posebnom tehnikom Majurin ožiljak. On je savetuje da drži lice dalje od vode i toplote.
Omkar je srećan mislivši da je Majura uradila operaciju i dozvoljava joj da bude sa Tarom.
Manđiri poželi dobrodošlicu Majuri. Majura grli bebu. Razmišlja kako će pobeći sa njom.
Omkar zove Majuru da uđe u sobu. Majra zastane, ali na kraju uđe. Omkar joj kaže da su zbog nje izgubili dragocene zajedničke momente. Majura odgovori da je čitav život pred njima i da će napraviti nove uspomene. On joj dodirne lice, oan uzmakne. Omkar je pita šta joj je. Majura vrda. Omkar je zagrli i pita da li je još ljuta. Majura laže da nije i razmišlja kako će sve pasti u vodu ako Omkar prokljuvi njen plan. Kraj 142. epizode
(NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site