Pinjara Khubsurti Ka – 144. epizoda – Omkar odvede Taru sa sobom!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 144. epizoda – Omkar odvede Taru sa sobom!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 144. epizoda – Omkar odvede Taru sa sobom!
Majura se narednog jutra probudi sa glavoboljom. Otrči u Omkarevu sobu i shvati da ni tamo, a ni u celoj kući nema nikoga od porodice. Svi su se spakovali i otišli sa Tarom. Majura je izbezumljena i od sluge saznaje da je Manđiri svima njima dala platu za narednih godinu dana i rekla im da ne dolaze više. Porodica je napustila grad.
Majura sa svojima pokušava da dozna bilo kakvu informaciju o Omkaru i ćerki.
Prolazi 5 godina… Tari je rođendan. Majura je mentalno rastrojena. Srećna je što je njenoj ćerki rođendan pa je pripremila tortu i dekoraciju za nju. Međutim, Tara i dalje nije uz nju i ona neku lutku naziva svojom ćerkom. Sa druge strane, prikazuju nam Taru kako trči u susret Omkaru i grli ga. On je isto sve pripremio za ćerkin rođendan.
Majurinoj mami i baki se srce kida zbog Majure, pretvaraju se da je lutka Tara. Akileš i dalje pokušava da sazna nešto o svojoj unuki.
Omkar se ljuti na sluge i traži da donesu neke specijalne cipelice za malu. Vidi se da je posesivan otac. Tara ga pita zašto nikad niko od dece ne dođe kod nje na rođendansku zabavu.
Akileš dolazi kući i naređuje Majuri da prestane da se tako ponaša i da oslovljava lutku svojom ćerkom.
Omkar opet besni na sluge, ovaj put zbog nekih svećica, jer zaboga, Tara je mogla da se opeče, ili da joj ne daj bože, ostane ožiljak. Tara ga moli da se ne ljuti.
Majura pita oca kako može da bude tako kamenog srca. Akileš joj kaže da može da slavi rođendan pravoj Tari, a ne lutki. Majura kuka kako je upravo to njena Tara. Akileš hoće da joj otme lutku i njoj otpadne ruka. Majura je u šoku. Kraj epizode

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno