Pinjara Khubsurti Ka – 145. epizoda – Omkar se vrati sa Tarom!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 145. epizoda – Omkar se vrati sa Tarom!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 145. epizoda – Omkar se vrati sa Tarom!
Tara za svoj rođendan ima želju – ona u sebi zamoli Boga da joj vrati mamu.
Akileš ubeđuje Majuru da lutka nije njena Tara. Majura se priseća događanja pre 5 godina, dobija napad panike i pada u nesvest. S druge strane, mala Tara takođe padne u nesvest. Doktor kaže Majurinoj porodici da je dozvolio da Majura bude kući jer su joj oni tražili, ali Majura pati od težeg oblika depresije i, ako joj se stanje ne popravi za tri dana, povećaće joj dozu lekova i primiti je u bolnicu.
Manđiri traži od sveštenika da nađe rešenje za Taru jer ona često pada u nesvest.
Omkar ispod Tarinog jastuka nađe crtež – nacrtala je mamu. On je tužan i pita se zašto maloj nedostaje majka kad on čini sve moguće da ona ne oseti da Majura nije tu. Ništa od toga nije dovoljno da učini da Tara zaboravi majku.
Akileš grdi Maurinu baku što nisu sprečile Majurino ponašanje sa lutkom. Ova mu kaže da jedino na Tarin rođendan Majura oseti malo sreće, kako da joj to uskrate. Akileš odgovara da je to samo trenutna sreća i da će brzo nestati. Ne želi da zauvek izgubi svoju ćerku. Baka proklinje Omkara, ne samo da je odvojio Taru od Majure, već i njih od Majure.
Sveštenik govori Manđiri i Omkaru da idu nepovoljni dani za Taru.
Majura govori ocu da zna da lutka nije Tara, ali ta lutka je pripadala njenoj ćerki. Rešena je da ne odustane od potrage. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site