Pinjara Khubsurti Ka – 146. epizoda - Majura i Tara su u istom hramu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 146. epizoda – Majura i Tara su u istom hramu!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 146. epizoda – Majura i Tara su u istom hramu!
Prevod: Maja
🙂
Tara stavlja povez preko očiju svima i govori im da broje, a ona je istrčala iz kuće s namerom da se igra s decom napolju. Tara baci u vazduh papirni aviončić, koji na kraju završi kod Majure. Majura vidi na papiru zapisano “nedostaješ mi, mama”. Manđiri primeti da se Tara igra napolju s decom, Omkar je odvodi u kuću. Ovamo, Majura govori Niši da je to možda Tara napisala. Niša je smiruje i uverava da bi saznali da se Omkar vratio u grad. Omkar viče na poslugu i svoju majku što su dopustili Tari da izađe napolje. Tara se uplaši njegove vike i sakrije se iza stuba.
Posle, Majura i Niša dolaze u hram i pričaju s verskim licem. Sveštenik kojeg one često posećuju nije trenutno tu, otišao je da obavi molitvu u drugoj kući – kod Omkara, što Majura i Niša ne znaju.
Omkar vidi da se Tara krije ispod trpezarijskom stola i onda joj daje sladoled, samo traži od nje da obeća da ga nikada neće ostaviti. Ona obeća. Majura zapiše Tarino ime na stepenicama u hramu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno