Pinjara Khubsurti Ka – 146. epizoda - Majura i Tara su u istom hramu!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 146. epizoda – Majura i Tara su u istom hramu!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 146. epizoda – Majura i Tara su u istom hramu!
Prevod: Maja
🙂
Tara stavlja povez preko očiju svima i govori im da broje, a ona je istrčala iz kuće s namerom da se igra s decom napolju. Tara baci u vazduh papirni aviončić, koji na kraju završi kod Majure. Majura vidi na papiru zapisano “nedostaješ mi, mama”. Manđiri primeti da se Tara igra napolju s decom, Omkar je odvodi u kuću. Ovamo, Majura govori Niši da je to možda Tara napisala. Niša je smiruje i uverava da bi saznali da se Omkar vratio u grad. Omkar viče na poslugu i svoju majku što su dopustili Tari da izađe napolje. Tara se uplaši njegove vike i sakrije se iza stuba.
Posle, Majura i Niša dolaze u hram i pričaju s verskim licem. Sveštenik kojeg one često posećuju nije trenutno tu, otišao je da obavi molitvu u drugoj kući – kod Omkara, što Majura i Niša ne znaju.
Omkar vidi da se Tara krije ispod trpezarijskom stola i onda joj daje sladoled, samo traži od nje da obeća da ga nikada neće ostaviti. Ona obeća. Majura zapiše Tarino ime na stepenicama u hramu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site