Pinjara Khubsurti Ka – 170. epizoda – Omkar sazna da je Maja zapravo Majura!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 170. epizoda – Omkar sazna da je Maja zapravo Majura!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 170. epizoda – Omkar sazna da je Maja zapravo Majura!
Akileš ne želi da gleda Megu niti da priča sa njom, te zamoli svoju majku da joj kaže da ide. Trivani ga posluša i Mega ode sa Sanđajem. Međutim, ne odustaje tako lako. Odlazi kod Omkara kući kako bi popričala sa njim. Manđiri viče na nju i govori joj da je njena sestra Majura otela Taru. Ne da joj da uđe. Ipak, Mega utrči unutra i zatvori se u sobu. Odbija da izađe dok ne popriča sa Omkarem.
Omkar je pratio Višaku i misterioznu ženu sa velom do nekog mesta. Ispostavlja se da žena sa velom ipak nije Majura. Omkar od Višake traži da vidi Majuru. Višaka na TV-u pusti modnu reviju i Omkar se frapira kad ugleda Majuru koju najave kao Maju. On zapali TV. Modnu reviju prate i Akileš i baka Trivani. Uzbuđeni su i iznenađeni što vide Majuru kao manekenku, i to još bez ožiljka.
Višaka bocka i zavitlava Omkara.
Majura sa novinarima priča o lepoti i prokletstvu koje ona nosi sa sobom. Međutim, ta lepota može postati i snaga. Sve što toga dana budu dobili od novca sa revije ićiće devojkama koje su propatile zbog svojih muževa. Žene neće više trpeti mučenje zato što vole svoje muževe. Vreme je da se suprotstave.
Omkar besni i traži od Višake da mu kaže gde je Majura. Postaje grub. Višaka ne ostaje dužna, ima elektrošoker kako bi se odbranila. Odbrusi mu da je došla spremna. Poziva svoje telohranitelje tu. Omkar joj kaže da će obaviti poziv i narediti svojim ljudima da spale njenu kancelariju. Višaka deluje zabrinuto. Omkar joj kaže da će je skupo koštati što se petlja sa njim. Neće joj samo spaliti kancelariju, već će i njen život da uništi zato što pomaže Majuri. Kraj epizode

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno