Pinjara Khubsurti Ka – 188. i 189. epizoda

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 188. i 189. epizoda

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 188. i 189. epizoda
188. epizoda

Majura ne pronalazi ništa čudno na Višakinom laptopu. Nije joj jasno zašto se Višaka uspaničila i ponavljala da je neko mrtav. Višaka joj govori da iza svega stoji Omkar, ali je Majuri teško da poveruje u to. Omkar i Šankar ih prisluškuju. Malo kasnije, Omkar priredi novu predstavu za Višaku – omču koja visi na balkonu, čoveka (kobajagi Višal) koji sa zavojem preko lica leži na podu i gleda u nju. Višaka ga potom ugleda napolju, i istrči. Kad Majura dođe, sve je već uklonjeno. Tu dođu i ostali. Višaka optuži Omkara da on radi sve to. Iznervira se i pogodi ga saksijom u glavu. Omkar padne. Majura pohita ka njemu. Višaka nastavi da ga optužuje, govori da je videla svom mrtvog brata. Ona pokuša opet da ga gađa, ali ga Majura zagrli kako bi ga zaštitila.
Kasnije, Majura tretira Omkarevu ranu. Šankar predloži Omkaru da odu iz te kuće, ali ovaj izjavi da ne mogu da ostave Majuru samo u takvoj situaciji. Majura kaže da je Šankar u pravu i da treba da odu. Omkar ne pristaje da ode pre nego što se Višaka “oporavi”.
Majura ubrizga injekciju Višaki i onesvesti je. Mega poturi tu neki lek, pa ispadne da Višaka možda ima halucinacije od njega. Majura planira da odvede Višaku kod psihijatra. Kraj epizode
(NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site