Pinjara Khubsurti Ka – 194. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 194. epizoda

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 194. epizoda
Majura je rešena da dokaže da je Omkar nedužan, iako joj Ragav savetuje da se trgne i otvori oči. Odbijaju da daju Omkaru da izađe uz kauciju. Omkar shvata da pokušavaju da mu smeste i da se Ragav čudno ponaša. Izvini se Majuri, udari Ragava i pobegne. Majura potrči za njim. Inspektor Pandi puca, Majuru okrzne metak i padne. Ragav vikne “Minti!” (Minti je Majurin nadimak). Majura je, srećom, dobro. Pita Ragava kako ju je nazvao. Ragav laže da ju je nazvao imenom. On je besan na Pandeja što je pucao, opali mu šamarčinu.
Omkar se seti da ga je neko udario po glavi. On doživi nezgodu.
Ragav se priseća Majure od ranije, još kad nije imala ožiljak i smeši se. Deluje razneženo. On kasnije govori Majuri da je poznaje sa koledža, bila je tada jako popularna. Sedeo je iza nje i nosio naočare. Majura ga se seti pa ga oslovi sa “Ragu”. Pita ga zašto joj odmah nije rekao ko je. Ovaj izjavi da je taj prvi susret bio stresan, držao je pištolj uperen u njenog muža. Majura ga uverava da Omkar nije kriv, ali ovaj ne deluje ubeđeno. Međutim, doda da će pomoći Omkaru ako se ispostavi da je nedužan. Omkar nazove Majuru i zamoli je da dođe kod njega u bolnicu. Objasni joj da misli da Ragav hoće da mu smesti. Majura mu govori da joj je to školski i da neće učiniti ništa loše. Ragav indirektno otkrije da mu je Majura prva ljubav i da je teško zaboraviti je. On saznaje da je Majura u bolnici i shvata da je sigurno i Omkar tamo. Majura vikne Omkarevo ime kad ugleda policiju iza njegovih leđa. On ponovo uspe da pobegne policiji, ali ne pre nego što kaže Majuri da je sa njim i Višakom još neko bio u vili/dvorištu. Kraj epizode

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno