Pinjara Khubsurti Ka – 22. epizoda – Venčanja su obavljena!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 22. epizoda – Venčanja su obavljena!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 22. epizoda – Venčanja su obavljena!
Omkar pristane da se venča sa Majurom u mandapu sa jeftinim, sintetičkim velom. Majura se obraduje, dok je Mega i dalje sva kisela i smrknuta. Ona i Majura zajedno urade „aarti“. Majura primeti Meginu sumornost i rastuži se. Priseća se njihovih zajedničkih, srećnih trenutaka.
Kasnije, Omkar sredi da Majurinu braću (Monu i Riku) udari struja u sveže okrečenom kupatilu, samo zato što su dodirnuli i podigli Majuru kako on ne bi odmah mogao da joj stavi cvetni venac. Manđiri je sve to videla. Pita Omkara šta je to uradio. Omkar joj govori da su dirali Majuru. Manđiri veli da su joj to ipak braća, normalno je. No, Omkaru se ne sviđa što su je dodirivali. Majka mu da lek da popije i tera ga da se smiri.
Akileš se šokira kad zatekne Monua i Rikua na podu, sa opekotinama i u bolovima. Oni mu govore da je neko ušao u kupatilo za njima, ali je bio mrak, nije se videlo ko je. Pijuš se ponudi da im pruži prvu pomoć.
Nastavlja se venčanje. Sanđaj stavi Megi mangalsutru i sindur. Majura emotivno gleda. Omkar joj obriše suze, a potom je podigne u naručje kako bi obišli krugove oko svete vatre. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site