Pinjara Khubsurti Ka – 25. epizoda – Akileš optuži Omkara!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 25. epizoda – Akileš optuži Omkara!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 25. epizoda – Akileš optuži Omkara!
Prevod: Sebas

Manđiri indirektno opomene Majuru da mora ustajati na vreme za aarti, bez obzira na vreme kad je legla. Pijuš se ubaci i zavitlava Majuru kao novopečenu nevestu da samo tako nastavi. Omkar bodri Majuru. Pijuš se našali da je brat Omkar malo zastranio otkako se oženio xD Manđiri izjavi da je vreme da obave običaj po kom svaka mlada spremi nešto slatko svojti, nakon dolaska u kuću. Omkar se pre odlaska obrati majci rekavši da Majuri ne sme da zafali ništa.
Šankar pita jednu od služavka gde su svi ostali radnici. Omkar ga obavesti od danas imaju samo ženske radnice u kući. Muški će boraviti van vile. Šankar ga odmah pročita, zna da je to zbog Majurinog dolaska.
Pijuš gleda snimak sa venčanja.
Manđiri pokazuje Majuri kuhinju i veli da Omkar baš voli palačinke, neka ima to na umu.
Šankar i Pijuš zajedno gledaju snimak sa venčanja.
Dok Majura sprema u kuhinji i muti sa brašnom, Omkar viri kroz prozor i odvlači joj pažnju, zavitlava je. Majura krene da upali šporet i samo što se ne opeče. Omkar podvikne njegovo ime i bukvalno uleti u kuhinju. Odmah je uzme za ruku zabrinut, mogla je da se opeče. Jako je ljut. Obrati se svojoj majci, rekao je da Majuri ništa ne sme da zafali, da je ne muči. Majura pokuša da izvuče situaciju rekavši da je dobro, takve stvari se dešavaju u kuhinji.(NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno