Pinjara Khubsurti Ka – 4. epizoda – Omkar planira da zaprosi Majuru!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 4. epizoda – Omkar planira da zaprosi Majuru!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 4. epizoda – Omkar planira da zaprosi Majuru!
Omkar vrati Majuri ličnu kartu. Ona primeti posekotinu na njegovom dlanu i pita ga da li je dobro. On odgovori da će biti. Majura veli da zna da je on ljut na nju, ali ovaj negira. Doda da je srećan. Ona se iznenadi. Omkar joj zahvali što je razbila bistu. Majuri ništa više nije jasno. Ovaj joj objašnjava da bista ionako nije bila dovoljno dobra. Dala mu je priliku da se popravi. Doda da će se uskoro ponovo videti i pođe. Ipak, vrati se nazad i skine joj neko trunje iz kose. Potom ode.
Mega i njeni su stigli na neko venčanje. Mega se buni što su je dovukli tu, a Majura se izvukla. Neke žene zapitkuju kad će se Mega udati i predlažu joj nekog dečka sa sela. Mega veli da je ona advokat, ne udaje joj se na selu. Jedna od žena prokomentariše kako nije lepa kao Majura da bi mogla da bira i ode. Mega ljutito kaže majci kako baš zbog ovakvih situacija ne voli da dolazi na venčanja i ode.
Majura od roditelja sazna da imaju bračnu ponudu za Megu, ali da je ona neraspoložena. Reše da je oraspolože i ubede da će sve biti u redu sa prosidbom, pa se svi preruše i igraju oko nje. Majura je prerušena u mladoženju. Mega je ljuta i ne sviđa joj se sve to. Vikne im da prestanu. Ne želi da joj daju lažnu nadu. Međutim, ipak na kraju pristane da upozna svog prosca. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site