Pinjara Khubsurti Ka – 45. epizoda – Majura sazna istinu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 45. epizoda – Majura sazna istinu!

By  | 

Pinjara Khubsurti Ka – 45. epizoda – Majura sazna istinu!
Majura kaže Omkaru da je našla ličnu kartu doktorke. Manđiri se unervozi i pomisli kako je Majura ukapirala o čemu se tu zapravo radi, pa joj kaže kako Omkar ima prava da zna istinu o njoj. Majura se malo začudi, ali kaže kako Omkar toliko brine o njoj. Želeo je da zna da li je zdrava. Moli ga da ne brine toliko, dobro je ona.
Kasnije, Pijuš moli Omkara da razgovaraju. Majura takođe zamoli muža da sasluša Pijuša, ali ovaj ne želi. Pođe, ali mu se Pijuš baci na noge i počne da plače. Moli ga da se izviče na njega, ali samo neka ga ne ignoriše. Zna da svojom ljutnjom on zapravo iskazuje svoju brigu. Omkar ga besno ošamari. Majura se šokira. Omkar kaže Pijušu da je vreme za molitvu i da će odgoore na svoja pitanja dobiti nakon toga.
Manđiri krišom dobije rezultate testa. Ona ga preda Omkaru s osmehom na licu, klimajući glavom. Omkar shvati da je rezultat u Majurinu korist, te da je ona i dalje čedna. Silno se obraduje. Odmah promeni ponašanje prema Pijušu i Majuri. Pijuša čak i zagrli i kaže mu da zaboravi sve. Majuri i Pijušu lakne. Mega se u sebi nervira što se sve sredilo. Svi igraju, treba ispratiti idol boginje iz kuće. Manđiri ispadnu rezultati testa na pod, ali ona to ne primeti. Svi izađu napolje sem Majure koja ugleda test, podigne ga i pročita. Skameni se. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno