Pinjara Khubsurti Ka – 46. epizoda – Omkar zatvori Majuru!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 46. epizoda – Omkar zatvori Majuru!

By  | 


Omkar kaže Majuri da je ona njegova žena i da on ima prava da zna da li mu je ona lojalna ili ne. Ne kaje se zbog onoga što je učinio i daje joj poslednju šansu da zatvori tu temu. Majura besno izjavi da ona ne zavisi od toga šta on misli i od šansi koje joj daje. Saplela se, ali je vreme da se podigne. Moli se da nijedna devojka ne dobije muža kao što je on. Nada se da će svaka devojka koja je zarobljena mangalsutrom sa čovekom poput njega uspeti da odleti slobodna. I ona će sebe osloboditi tog kaveza. Ona pokida svoju mangalsutru. Omkar je ljutito zgrabi za ruku i povede sa sobom, iako ona očajnički pokušava da se otrgne. Šankar, Sanđaj, Pijuš i Ašutoš viču Omkaru da je pusti. Međutim, Manđiri pozove svoje sluge koji spreče ove da oslobode Majuru Omkarevog stiska. Majurina porodica je oterana iz kuće. Majura i Omkar su ostali nasamo, ona mu baci boju u prahu u oči i pokuša da pobegne, ali uzalud. On je opet uhvati i ubaci u ogroman kavez. Nešto kasnije, zaključa je u sobu.
Napolju, Ašutoš viče na Omkara, koji stoji na balkonu. Kaže mu da se neće poviti i da će odvesti svoju ćerku odatle. Baca kamenje na kuću. Sureka i Trivani žale što su udali Majuru za tog čoveka. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno