Pinjara Khubsurti Ka – 57. epizoda – Majura je optužena za preljubu!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 57. epizoda – Majura je optužena za preljubu!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 57. epizoda – Majura je optužena za preljubu!
Omkar je rešen da kazni Majuru rekavši da ga je naterala na greh i da će platiti.
Pijuš ubedi Majuru da izađe iz sobe kako bi videla svoju porodicu, otišla kod lekara, a zatim i u policiju da prijavi Omkara. Majura prihvati njegovu ruku. Međutim, pred kućom je čeka pobesnela masa naroda koji počne da je optužuje da je besramnica koja je prevarila muža sa deverom. Nju vređaju, dok Omkara kuju u zvezde. Majura preplašena odjuri u sobu. Naravno, za ovu pobunu je kriv Omkar koji se parkirao u blizini i prati šta se dešava. Majura ga ugleda kroz prozor. Sve ovo se još objavljuje i na TV-u. Omkar daje izjavu pretvarajući se da je slomljen bratovljevom i ženinom izdajom. Laže kako je pokušavao da zadrži Majuru ali je ona pobegla sa Pijušem. Svi staju na Omkarevu stranu.
Ukućani reše da nateraju Majuru da izađe iz sobe. Trivani se pravi da joj se slošilo i svi počnu da galame. Majura izleti iz sobe ali se jako naljuti kad shvati da su je prevarili. Pijuš i porodica pokušavaju da je ohrabre, ali Majura veli da joj nije lako i da ne želi da vidi nikoga. Vrati se u sobu i jeca. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site