Pinjara Khubsurti Ka – 6. epizoda – Omkar se čudno ponaša!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 6. epizoda – Omkar se čudno ponaša!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 6. epizoda – Omkar se čudno ponaša!
Omkarev čovek posmatra Majuru. Njoj se učini da je neko posmatra, ali se ovaj na vreme skloni. Baka Trivani traži od Majure da donese neko voće sa pijace, a Mega izrazi želju da se kupi i neko voće koje Kundan voli pa je ovi počnu zadirkivati.
Manđari sprema darove za Majuru i hvali Omkaru Pijuša (Omkarevog usvojenog brata). Govori kako je Pijuš ostavio sav svoj posao da bi sredio nešto što mu je on rekao. Tu dođe Omkarev otac. On je ovaj put pristojno obučen i trezan, a deluje kao da se stidi scene od juče. Omkar mu dotakne stopala. Otac mu se izvini. Omkar mu kaže da će promeniti svoje ponašanje ako mu je zaista žao, te da će uskoro dobiti snahu. Mora se potruditi da bude Majuri najbolji svekar na svetu. Njega potom nazove onaj njegov špijun i ispriča mu da je Majura pošla na pijacu. Omkar se smesta uputi tamo. Njegov otac kaže Manđari da će Omkarev nagon za kontrolom jednoga dana sve da uništi. Manđari ga pita hoće li ikada reći nešto lepo za njega. Ovaj odgovori da je Omkar i njegov sin i da je zato zabrinut za njega.
Majura stiže na pijacu i shvata da se vrši dezinfekcija iste. Pita se da li je to neki političar došao. Omkar je ugleda, zamišlja da su bliski. Majuru počne zadirkivati neki mladić što se Omkaru nikako ne dopadne i on pođe da se obračuna sa njim. Međutim, Majura izignoriše tog mladića. Omkar umalo prođe pored Majure onako besan, sa željom da opauči onog mladića, kad ga Majura ugleda i zaustavi, te mu se javi. Omkar joj se nasmeši i unormali se. Majura ga pita otkud on na toj maloj pijaci, da li to zbog njega vrše dezinfekciju. Omkaru izleti da je to sve zbog nje, ali se onda ispravi i zataška stvar. U sebi se izvinjava Majuri što ju je indirektno nazvao običnim svetom, jer ona je posebna za njega. Ona mu se ponovo izvini zbog incidenta sa bistom. Omkar izjavi da se sve dešava za neko više dobro. Ona mu kaže da će dobri ljudi ispraviti čak i loše stvari koje se događaju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site