Pinjara Khubsurti Ka - 62. epizoda - Dadi izbaci Majuru iz kuće!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 62. epizoda – Dadi izbaci Majuru iz kuće!

By  | 


Dadi je pita koliko dugo da budu uz nju, neće biti živi ako se ovo mučenje nastavi. Majura je zatečena. Dadi je moli da ide kod Omkara bez obzira kako se on bude ophodio prema njoj, samo da bi joj otac preživeo. Uništio joj je već lice u besu, a šta će uraditi njenom ocu? Majura pita kuda da ide i kako da napusti svoju porodicu. Dadi je šalje u njenu muževljevu kuću, udala se. Mnogo devojaka nije zadovoljno s muževima, pa moraju tamo da žive. Ne može riskirati život svog deteta. Sureka je sprečava, ali ova je pita želi li da postane udovica i zašto hoće da Ašu strada. Dadi gurne Pijuša i Majuru napolje. Neka se ne vraća sve dok joj Omkar ne oprosti i ne primi je nazad.
Omkar misli kako će ovaj njegov Divali (praznik svetlosti u Indiji) da bude svetao kao i dosad, a njen/Majurin mračan. Ima zli naum. S druge strane, Dadi zatvara vrata pred Majurom i plače. Majura pravi cvetne ukrase (rangoli) ispred kuće, ali Balu dolazi tu s Omkarom i uništi ih. Sureka čuje Majurin vapaj, ali je svekrva (tj. upravo Dadi) spreči da se meša i pita za sebe je li tvrdoglava ako se bori za dobrobit svog deteta.
Omkar kaže Majuri da ju je njena porodica izbacila iz kuće, pa srećan joj mračni Divali – bez svetlosti i radosti. Zapreti joj da ni Pijuš neće stajati dugo uz nju više. Majura podigne limun sa tla i u njemu napravi malu sveću, te tvrdi da će svoj život da osvetli nadom. Omkar kaže da će joj oduzeti njenu poslednju nadu – Pijuša.
Najava: Omkar pita je li Pijuš hteo da bude svetlost njene tame. Neće mu dopustiti da živi. On je zarobi u kavez ponovo i počne da tuče i guši Pijuša. Majura viče.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno