Pinjara Khubsurti Ka - 64. epizoda - Omkar je zarobio Pijuša!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 64. epizoda – Omkar je zarobio Pijuša!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 64. epizoda – Omkar je zarobio Pijuša!
Prevod: Maja
🙂
Narod veruje Omkaru, osuđuje Majuru i kamenuje je. Majura uspeva da pobegne odatle i trči što dalje od hrama.
Omkar kaže Pijušu da ga voli i spreman je da mu oprosti, zašto je ovaj bio spreman da ide protiv njega samo zbog neke devojke kao što je Majura. Pijuš ga podseća da se ranije nije svetio Majuri, nego ju je negovao. Omkar odgovara da je tada Majura bila lepa. Pijuš veli da je Majura i sada lepa – njena duša je neiskvarena i čista, a njihov odnos je iskreno prijateljstvo i ništa više od toga, ali on/Omkar nije sposoban da to shvati. Spreman je da bude uz Majuru do svog poslednjeg daha, i to joj je rekao. Omkar mu ubacuje “prasad” (prilog iz hrama) u usta i kaže mu da umre, neka mu ovo bude poslednji zalogaj. Pijuš ispljune to.
Majura trči uplakana i razmišlja zašto žena mora da pati i uvek trpi neke uvrede ili restrikcije u društvu, kakva je to zajednica i kakvi su to običaji i religija. Usamljena je, niko nije uz nju. Ona jadikuje i jeca. Neki muškarci je opkole i idu prema njoj, ali Omkar stigne tu i pretuče ih. Oni se izvinjavaju beskrajno i odlaze odatle usplahireno. Pobegnu. Majura gleda uplašeno. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno