Pinjara Khubsurti Ka - 65. epizoda - Omkar zlostavlja Pijuša!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 65. epizoda – Omkar zlostavlja Pijuša!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 65. epizoda – Omkar zlostavlja Pijuša!
Prevod: Maja
🙂
Guru se suprotstavlja Omkaru i kaže mu da nije Bog, a da svako ko izigrava Boga ili misli da je Bog pre ili kasnije loše završi i pokaže se koliko je lud. Omkar vikne “dosta” i zapreti da će da izgubi svoju pribranost. Guru mu odvraća da dreka neće promeniti činjenicu. Ponovo mu zapreti da će biti patosiran na zemlju ako se bude poigravao sa sudbinom, to ne valja. Omkar drekne njegovo ime kivno i ode odatle. Guru upozorava Manđali da zaustavi svog sina ili će svedočiti njegovoj propasti. Ona je uznemirena.
Ovamo, Ašu najzad otvara oči. Majura mu se izvinjava i grli ga. On joj se izvinjava zbog majčinih okrutnih reči i bodri je da bude jaka i ne odustaje, traži da mu obeća to. Majura plače i priznaje da ne može više ovako. Ašu je podseća kad ju je naučio da vozi bicikl i kako je ona prvobitno stalno padala, ali je rekla sebi da neće da odustaje i jednog dana je tako dobro vozila da je pobedila u trci. On hoće da i sada vidi istu svoju kćer koja odbija poraz, a njena snaga raste upravo unutar nje. On hoće da veruje u nju i podržava je. Sureka dolazi i uverava je da su svi oni uz nju.
Omkar se priseća guruovih reči i lomi stvari u ljutnji. Pijuš vidi ovo i prebacuje mu kako je on taj koji je zarobio i mučio Majuru, sad i njega zavezao, udario čika Ašua i opet na kraju isti on je istresiran i slomljen. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno