Pinjara Khubsurti Ka – 66. epizoda – Pijuš umire!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 66. epizoda – Pijuš umire!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 66. epizoda – Pijuš umire!
Pijuš sarkastično prokomentariše da su Omkarevi kaiševi/udarci uneli novi život u to beživotno telo. Kada bol pređe granicu, više ga ne osećaš. Omkar želi da vidi šta je Pijuš sve u stanju da učini za Majuru. Hajde, neka digne ruku na svog brata, svog boga i završi sa kraljem mermera. Šta čeka? Pijuš odvrati da je dosta. Stajao je uz njega, ali ga očigledno nikada nije istinski razumeo. Uprkos svemu, hajde da počnu iznova. Neka pusti Majuru. Majura se slaže se sa Pijušem. Moli Omkara da završe tu igru mržnje više, dovoljno su mučili jedni druge. Omkar drekne „ne“. Pijuš doda da je već naudio Majuri time što joj je zauvek označio lice. Učiniće sve što zatraži, samo neka je pusti. I Majura moli Omija da pusti Pijuša. On ima problem sa njom, ona je sama danas došla tu kod njega, neka pusti Pijuša.
Sanđaj zabrinuto zove Pijuša koji se ne javlja. Priđe mu Mega sva smrknuta. Sanđaj pita da se požali Omkaru, pa da privede i njega. Uživa u svemu tome, zar ne? Manje bi se gušio u nekom zatvoru nego što se trenutno guši kraj nje. Mega prokomentariše da je iznela svoje mišljenje radi njegove dobrobiti. Pijuš je Omkaru poput brata, a vidi šta mu je uradio. On (Sanđaj) svakako nije ništa više od sluge. Sanđaj odvrati da je njoj stalo samo do nje same i odlazi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno