Pinjara Khubsurti Ka – 69. epizoda – Majura se useli u Omkarevu vilu ponovo!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 69. epizoda – Majura se useli u Omkarevu vilu ponovo!

By  | 

Pinjara Khubsurti Ka – 69. epizoda – Majura se useli u Omkarevu vilu ponovo!
Prisutni gosti čestitaju Omkaru. On ugleda Majurin odraz u naočarama za sunce jednog od gostiju i odmah proveri, ali zatekne drugu ženu umesto nje. I dalje ima osećaj da je Majura tu.
Manđiri radi neke rituale Omkaru. Pridruži se i Šankar koji nije nimalo oduševljen.
Majura nastupa zajedno sa ostalima. Svi su šokirani kada ona otkrije svoje lice pred svima. Manđiri se prva obruši na nju, ali Majura počne da glumi rekavši da je kriva za sve, priznaje, ali došla je da zatraži oproštaj. Želi da ostane zauvek sa Omkarom. Ako joj ne može ustupiti mesto u svojim rukama, neka joj ustupi mesto pod njegovim nogama. Baci mu se pred noge i zarije nokte sve dok on ne prokrvari. Misli se da ju je Omkar dosta povredio, sada je red na nju. Manđiri kontroliše Omkara da joj ne uradi nešto dok je ceo svet tu. Šankar lukavo podrži Majuru i predloži da ona udeli počast danas Omkaru, neka ukaže poštovanje nakon svega. Majura se složi, traži od Omkara da sedne, ima da mu udeli čast danas. xD (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site