Pinjara Khubsurti Ka – 76. epizoda – Omkar veže Majuru!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 76. epizoda – Omkar veže Majuru!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 76. epizoda – Omkar veže Majuru!
Prevod: Maja 🙂
Majura padne, Omkar je pridrži i pita ko će obavljati pripreme za njegovo venčanje ako se ona sruši. Majura mu se zahvali što ju je spasao i dodaje da je sutrašnji dan veoma važan za nju, da će se tada videti ko je pobedio i da njen ego i ponos još uvek nisu slomljeni. Ona iscrta liniju na svojoj šaci. Prokrvari. Omkar gleda ovo u čudu i pita je zašto to radi poput njega. Majura ga upozori da će saznati sutra. Ode.
Najzad, započinje haldi ceremonija. Manđali predlaže da to obave zajedno kao porodica i traži od Majure da donese haldi (tečnu kurkumu) u svrhu obavljanja tog obreda. Majura donosi haldi. Omkar se priseti njenih reči da će ga uništiti i stavlja haldi na njeno lice. Manđali ga pita zašto je stavio haldi njoj umesto svojoj budućoj supruzi. Majura uhvati Omkara za ruku i odgovara da je Omkar sumnjao da ona nije nešto smutila u taj haldi te ga je zato prvo naneo na njeno lice, ali nema potrebe za strah. Ona mu kaže da i mudri ljudi imaju strahovi i da treba da to otvoreno prizna. Zatim dodaje da ima čisto srce za razliku od njega i da neće ukaljati drugoj devojci lice kako bi mu se osvetila, pa neka se opusti. Omkar pokuša da ode, ali se saplete i haldi s Majurinog lica dotakne njegovo lice. Majura naziva ovo znakom i pokazateljem da on ne želi da se udalji od nje. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site