Pinjara Khubsurti Ka – 8. epizoda – Omkar ne prihvata Majurino odbijanje!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 8. epizoda – Omkar ne prihvata Majurino odbijanje!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 8. epizoda – Omkar ne prihvata Majurino odbijanje!
Majura pita Omkara i Manđiri kako su mogli tek tako da dođu sa tom ponudom. Ona skloni poslužavnik sa darovima. Manđiri je pita ko je ona da odbije Omkara. Majura odgovori da je ona obična devojka, ali ne toliko obična da bogataši poput njih mogu da je poseduju i kontrolišu. Potom pogleda Omkara i kaže mu da je njemu možda njena lepota dovoljna, ali za nju njegovo bogatstvo i moć nisu. Da ju je bar jednom pitao da li ona to želi sad bi poštedeo sebe muke. Manđiri prekoreva Akileša i Sureku (Majurine roditelje) oko toga kako su odgajili Majuru. Bolje bi im bilo da su je naučili kako da se ponaša prema ljudima. Akileš odvrati da su oni ponosni na svoju ćerku. Mega skine sa vrata dijamanstsku ogrlicu i vrati je Manđiri, a i Kundan vrati sat. Majura sklopi ruke i pozdravi Omkara i Manđiri. Omkar ode, a za njim i Manđiri koja ipak pre odlaska kaže Majuri da će se uskoro ponovo videti i pritom je nazove snahom. Napolju, narod počne da tračari kako je Majura postala ohola zbog svoje lepote, pa ko bi još odbio kralja mermera… Omkar je to čuo i nervzno odlazi.
Kundanovi roditelji su ljuti zbog incidenta, ali ih Kundan umiri. Uputi reči podrške Megi i njenima i izjavi da Majura nije nizašta kriva. Doda da taj incident ne menja ništa što se njihvog venčanja tiče, zasigurno će se venčati. Mega ga zahvalno gleda. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno