Pinjara Khubsurti Ka – 8. epizoda – Omkar ne prihvata Majurino odbijanje!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 8. epizoda – Omkar ne prihvata Majurino odbijanje!

By  | 


Majura se priseća svega i tužna je. Baka Trivani je teši. Akileš je na Majurinoj strani. Sureka veli da nisu tako direktno trebali odbiti ponudu, neko mirnim putem. Majura se izvinjava Megi, nije znala da će ovi da dođu. Govori roditeljima kako ne želi da je ljudi vole jer je lepa, već zbog toga kakva je kao osoba. Ona samo što ne postane doktorka, ali Omkar to niti jednom nije spomenuo.
Omkar se priseća kako ga je Majura odbila i ljut je. On ode u hram i počne da hoda po uglju u plamenu. Viče Majurino ime. Govori sam sebi da je u svojoj sudbini zapisao Majuru i ima da je osvoji. Rešen je.
Majura govori Megi da ima svako pravo da se ljuti. Ma trebalo bi, zapravo, da je mrzi. Mega odgovori da jeste bila ljuta, ali Kundan joj je objasnio neke stvari. Ljuti se na nju, viče, ali je i voli. Ona poželi Majuri da bude sa nekim ko će videti kakva je ona iznutra i ko će poštovati njeno mišljenje. Nekoga ko će je osloboditi.
Manđiri ode po Omkara u hram, umiri ga i dovede kući. Ona kaže Šankaru (Omkarevom ocu) da je Omkara urazumila, a sad treba da urazumi i Majuru. Doda kako njihov sin uvek dobije ono što želi, tako će i Majuru dobiti. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site