Pinjara Khubsurti Ka – 82. epizoda – Majura spasi život Omkaru!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 82. epizoda – Majura spasi život Omkaru!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 82. epizoda – Majura spasi život Omkaru!
Majura ispriča Šankaru šta se stvarno dogodilo i kako je Aširvarija gurnula Omkara tek kad je ona viknula negovo ime. Šankar joj zatraži da sačuva Omkara od njegovih neprijatelja. Majura veli da će saznati ko stoji iza svega.
Aširvarija se pravi nevinašce pred Manđiri i govori joj da će Majura sigurno opet pokušati nešto protiv Omkara, te da trebaju biti pažljivi. Omkar razmišlja o Majuri.
Manđiri pripreti Majuri da se drži podalje od njenog sina i snahe i dodaje da će to veče njih dvoje početi bračni život, aludirajući na to da će biti intimni. Majura govori da je baš briga. 
Aširvarija razmišlja kako će se desiti nešto zbog čega će Majura biti optužena i pravi se da je zabrinuta ispred Manđiri. Manđiri veli da Majura neće moći da uradi ništa. Omkar popije neki napitak za koji se ispostavi da je bio otrovan i sloši mu se. Aširvarija drami i razmišlja kako će Majura biti okrivljena za Omkarevu smrt, a ona će sve da nasledi. Manđiri u panici ode da traži pomoć od Majure, doktor je. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site