Pinjara Khubsurti Ka – 86. epizoda

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 86. epizoda

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 86. epizoda
Prevod: Maja
🙂
Majura govori Omkaru da će njena mržnja prestati ako on bude izjavio da se kaje zbog svojih postupaka. Omkar priča da je njegovo detinjstvo bilo tako loše da je sve morao da grabi, zato je nju zgrabio i strpao u kavez da je ne bi izgubio. Majura ga pita da li se kaje zbog svega toga kao i zbog ožiljka na njenom licu. On je oslovi i pokuša da kaže, ali Aširvarija u tom trenutku gađa ga strelom. Majura vikne i izvadi strelu iz njegovih leđa. Dobro je – strela ga nije povredila. Ona kaže da je spremna da nju strela ubode, samo da on bude dobro. Na vreme mu je stavila štit da bi ga zaštitila, jer je primetila da ih neko posmatra i cilja strelu. Maniš ih čuje. Aširvarija je spremna da ih povredi na bilo koji način. Ona ponovo baca strelu, ali Majura baci travu preko njih i odlazi s Omkarom odatle. Sakrili su se na vreme. Njih dvoje se odmaraju na travi i približavaju jedno drugom, on je poljubi u obraz. Ubrzo zaspaše. Tokom noći, Omkar se probudi i zatekne Majuru pored sebe. Nije mu jasno kako je dospeo tu, ali onda se priseti kako se napio i zaključi da ne pamti ništa nakon toga. Ne može da gleda Majurino oskrnavljeno lice i nije sposoban da podnese to. On pokuša da ustane da ode, ali njena mangalsutra se zakači za njegovu košulju. On je zabezeknut što je bio tako blizu nje, uz nju. U snu, Majura ga oslovi (“Omkar ji” – gospodine Omkar). (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site