Pinjara Khubsurti Ka – 90. epizoda - Počinje božićna proslava!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 90. epizoda – Počinje božićna proslava!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 90. epizoda – Počinje božićna proslava!
Prevod: Maja
🙂
Šankar ubeđuje Omkara da ga je Majura spasila i da treba da razluči između dobrog i lošeg. Omkar odgovara da to zavisi od priloženih dokaza. Manđari izgrdi Šankara da uopšte ne brine za dobrobit njihovog sina. Šankar tvrdi da brine i da ga zato upozorava. Majura ukrašava jelku za Božić i nada se da će njena želja biti ispunjena ovog puta. Njena namera je da on shvati svoju grešku i da se pokaje, a ona tek posle toga može da ode iz njegovog života. Ona se popne na drvo i stavlja zvezdu na vrh. Naglas se moli za svoju želju, Omkar je čuje. Majura umalo da padne dole, ali Omkar je spasi i kaže da između njih postoji razlika. Majura mu odvrati da misli šta god hoće. Ne zanima je, samo traži od njega da posluša svoje srce i da se zapita da li bi ona njega zaista ubila. Ona veli da je mogla to da uradi bezbroj puta do sada da je nameravala, imala je puno prilika. Omkar i dalje tvrdi da joj ne veruje. Majura ga pita zašto želi da je zadrži u kući do nove godine. Omkar uništi ukrase s jelke i kaže da su loši ukrasi. On joj zapoveda da ostane budna cele noći i da sredi sve lepo. Želi da sve izgleda savršeno dok on predstavlja zvanicama svoju novu ženu. Nije mu jasno zašto nema odgovor na njeno pitanje. Majura se opet popenje na sto i stavlja ukrase. Omkar je gleda izdaleka. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site