Pinjara Khubsurti Ka - nova serija na našem sajtu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – nova serija na našem sajtu!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – nova serija na našem sajtu!
“Pinjara Khubsurti Ka” (u prevodu “Kavez lepote”) jeste indijska serija koja je počela sa emitovanjem 24. avgusta 2020. god. na Kolors kanalu. U glavnim ulogama su Rija Šarma i Sahil Upal.
Radnja serije vrti se oko prelepe devojke po imenu Majura Dobi (Rija Šarma), koja zapravo mrzi svoju lepotu jer joj konstantno pravi problem. Njena velika želja jeste da postane uspešna doktorka, ali je nesrećna jer je muškarci posmatraju kao seksualni objekat, a ne kao osobu sa svojim mišljenjem i stavom. Njoj je mnogo bitnija unutrašnja nego spoljašnja lepota. Njena sestra Mega oduvek oseća kompleks niže vrednosti zbog sestrine lepote.

Omkar (Omi) Sanjal (Sahil Upal) je poznat kao uspešan biznismen, kralj mermera. Međutim, on boluje od misteriozne bolesti. Odlučan je i voli da kontroliše sve oko sebe. Majura postaje njegova opsesija. Jedina misija u njegovom životu jeste da je pronađe, oženi i postara se da njena lepota zauvek ostane netaknuta – po svaku cenu. Hoće li uspeti da osvoji Majuru i zatvori je u kavez lepote? Ko će biti njen spasioc?
Od 10.10.2020. ovu seriju moći ćete da pratite kod nas na sajtu!
U ostalim ulogama:
Gautam Vig kao Pijuš Sanjal: Omkarov usvojeni brat
Đaja Batčarja (znamo je iz serije “Silsila Badalte Rishton Ka”) kao Manđari Sanjal: Omkareva majka, Pijuševa starateljka
Anindita Četerđi kao Sureka Dobi: Majurina i Megina majka
Ikbal Azad kao Akileš Dobi: Majurin i Megin otac
Uma Basu kao Trivani Dobi: Majurina i Megina baka
Akankša Pal kao Mega Dobi/Mega Sanđaj: Majurina starija sestra Kundanova bivša verenica, Sanđajeva žena
Nitiš Gupta kao Kundan: Megin bivši verenik
Sunny Sachdeva kao Sanđaj: Omkarev brat, Megin muž
Hariš Čabra kao Šankar Sanjal: Omkarev otac, Pijušev staratelj, Manđarin muž

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!