Pobunjenik 3 (Baaghi 3) - Spektakularna akcija sad i na srpskim prostorima!

Indijski filmovi

Pobunjenik 3 (Baaghi 3) – Spektakularna akcija sad i na srpskim prostorima!

By  | 

Film opet počinje životnom pričom Ranvira/Ronija, ali ovog puta u priču ulazi i njegov brat Vikram Čaturvedi. Roni večito spasava Vikrama iz svake loše ili opasne okolnosti, te mu je pravi brat. Vikram ne voli da se zavlači u tuče – prosto nije mu takva narav. Ipak, Roni traži od njega da se zaposli u policiji pošto je to bilo zanimanje i njihovog oca ranije.

Vikram je primoran da leti za Siriju zbog rutinske papirologije i utom se pozdravlja sa svojim bratom. U video pozivu, Roni primeti da mu je brat pretučen i otet od dvojice Sirijaca – zato ih upozori da će uništiti i njih i njihovu državu.
Roni stiže u Siriju sa svojom devojkom Sijom (setite je se iz prvog dela, za nju se borio i spasio je na kraju od otmičara – prim. prev.). Oni otkrivaju da je Vikram otet od strane ISIS udruženja čiji je vođa Abu Đalal Gaza.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site