Pobunjenik 3 (Baaghi 3) - Spektakularna akcija sad i na srpskim prostorima!

Indijski filmovi

Pobunjenik 3 (Baaghi 3) – Spektakularna akcija sad i na srpskim prostorima!

By  | 

Roni se suočava vešto sa helikopterima, tenkovima i gomilom vojnika pokazujući po ko zna koji put dosad svoju odlučnost i snagu. Za to vreme, u bazi Abu Đalala, Vikram objašnjava kako bi dozivao svog brata čim upadne u neku nevolju. Kako ponovo dovikne bratovljevo ime, Roni okupira bazu da bi ga spasio. Konačno, Roni se sreće sa Vikramom – ali ponovo ulazi u bitku. Iznenadno, kako bi spasio brata, snajku i na kraju krajeva sebe samog, Vikram ulazi u borbu i tuče zle vojnike zajedno sa bratom. Abu Đalal biva poražen i suočava se sa svojim završetkom, a porodica se srećno vraća kući.
KRAJ 😊

Svi filmovi

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site