Policija saznaje da je Bahar pucala u Kenana!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 98 epizoda treći deo, Policija saznaje da je Bahar pucala u Kenana!

By  | 

575a8ea2c03c0e53681f3163Policija saznaje da je Bahar pucala u Kenana!

Policija odvodi Ateša kod glavnog svedoka- Vurala.Vural kaže da je sve video i da je Bahar Atahan upucala Kenana.Ateš govori da on laže.Omer mu pokazuje snimak koji je Vural snimio telefonom.Omer kaže da je Bahar German to učinila i da će joj se suditi za pokušaj ubistva i ranjavanja oružjem.Omer mu kaže da ide kući i upozorava ga da više ne pokušava da laže policiju.Ateš govori da mu je žena trudna i da ne može u tom stanju u zatvor.Omer ga uverava da ako Kenan ozdravi i ako se njegovi zločini dokažu on će lično otići i privesti ga.

Ateš zove sa govorice Evsun i kaže da je policija sve saznala.Govori joj da je on na slobodi, ali ga prate kako bi došli do Bahar.On je moli da Bahar odvede na sigurnom.Ateš odlazi kući, kaže ocu da je Bahar zbog njega pucala u Kenana i da nije mogao da je spasi.On baca stvari po kući.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Evsun i Arda pokušavaju da odvedu Bahar, ali policija dolazi.Evsun sakriva Bahar u Dževrijinoj kući. Policija pretražuje sve kuće u kvartu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site