Poncia otkriva da je Konstanca živa.

La Patrona-Zaštitnica-Gazdarica

Gazdarica 86. Epizoda – Poncia otkriva da je Konstanca živa.

By  | 

pageGazdarica 86. Epizoda
Prevod čitateljka Anabela. Hvala! 🙂

Anibal zaluđeno viče kako bi neko uhvatio Luća, ali ga on gurne i počne trčati ka svom motoru. Na zabavi se čuje vika, Veronika i Alehandro se tenziraju. Rodrigo i policajci pokušaju da ga uhvate, ali on pobegne pre toga. Rikardo i Ines ponovo vode ljubav, on se napuni krivice, ona se oseća sigurnom, zna da ga je izmanipulisala psihički, i da će nastaviti sa svojom avanturom.

Alehandro i Rikardo saznaju da se Lućov motor pojavio u blizini “La Quinta las Princesas”. Alehandro je napet, i poriče svaku mogućnost da je Lućo povezan sa Irene. Maximiliano se ponovo raspravlja sa Fransiskom, kaže joj da bi je radije gledao mrtvu nego sa Gastonom. Kasnije se nađe sa Lukasom i zada mu jak udarac, kako bi mu uzvratio za noć kada ga je ovaj napao kukavički, uz pomoć Makaria.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Poncia poseti Ceciliu, otkriva da Kostanca nije umrla i da živi u Fortalezi, ova je ubeđuje da čuva tajnu. Poncia im kaže o uceni koju joj je Antonija zadala, i fascinirano ode, osećajući da će na kraju platiti. Franciska poseti Tigreov grob, ne zna da ju Lukas prati, on je udari u glavu, želeći da joj se osveti zbog Maxa. Postoje svedoci koji ugledaju Lukasa pre bekstva. Alehandro vidi da ima veoma dobro spremljene hrane u “Quinta Montemar”. Ne veruje Irene da je ona skuvala. Nastavi da sumnja da postoji još neko u toj kući. Max stiže u bolnicu, očajan i kriv, Gaston mu kaže da operišu Francisku, ali da lekari nemaju nade. Dok je pokušavaju spasiti, Franciska ugleda Tigreovu siluetu prepunu svetlosti, ona oseća da je on došao da je traži u času njene smrti.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site