Ponovo rodjen 4 epizoda!

Ponovo rođen / Kış Güneşi

Ponovo rodjen 4 epizoda! Lažira se Efeova smrt!

By  | 

ponovo rodjenPonovo rodjen 4 epizoda!

Efe/Mete u spavaćoj sobi gleda fotografije i ne primećuje da mu je ispala Nadideina fotografija. Na poleđini fotografije piše: “Najzgodnijem muškarcu na svetu, silno te volim, 2013.” Nisan pronalazi fotografiju i očajna je jer misli da je godinama varao.

Fatma i Nadide se brinu za Efea, ali ne mogu ga naći. Dolazi policajac i govori im da je Efe mrtav. Fatma i Nadide su očajne. Jakup naredi Rešatu da stupi u kontakt sa Efeovom porodicom i otkrije gde je Kadim. Kadim odlazi kod Ismaila koji ga pita šta se dogodilo Efeu. Kadim kaže da ne zna i da će saznati. Kadim vidi Nisan u susedstvu i javi to Efeu/Meteu. Efe/Mete odlazi u svoje staro susedstvo. Nisan odlazi u Nadideinu kuću, gde joj Fatma kaže da njen sin nije mrtav. Trči do sinovljevog broda, a susedi je prate. Nisan ih takodje sledi, a Kadim je sledja onesvesti. Fatma pita Buraka za Efea, pa tako i Burak saznaje šta se dogodilo. Efe/Mete vidi Fatmu i Buraka izdaleka. Burak se onesvesti i on želi otići tamo, ali Kadim mu kaže da će ih tako sve ugroziti i spreči ga u tome.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site